Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wederzijds
Wederzijds
Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kunstenaars steken op een schoolpl... »
 
 
 
 
 

De ziekte van de bewondering
De ziekte van de bewondering
Nederlanders staan niet bekend om hun grote vermogen tot bewondering. In ons land gelden de wetten van het maaiveld. Maar niet voor Kees 't Hart. Hij vereert... »
 
 
 
 
 

Krokodil van Manhattan
Krokodil van Manhattan
Kees 't Hart, als beleidsmedewerker verbonden aan een hogeschool, reist naar New York om daar het Amerikaanse theateronderwijs te bestuderen. Hij maakt er ke... »
 
 
 
 
 

Teatro olimpico
Teatro olimpico
Twee Haagse theatermakers worden uitgenodigd om een toneelstuk te produceren voor het fameuze Teatro Olimpico in Vicenza. Het zal daar worden opgevoerd in he... »
 
 
 
 
 

Zwembad
Zwembad
Wat onschuldig begint met een ontmoeting tussen twee mensen die op weg zijn naar een zwembad, loopt uit op een beklemmende zoektocht in de kleedruimtes, de b... »
 
 
 
 
 

Reis door mijn Kamer
Reis door mijn Kamer
 »
 
 
 
 
 

Schrijven is scheuren
Schrijven is scheuren
Onmisbaar voor de beginnende schrijver, een waar genot voor iedere lezer!Een boek schrijven is een van de meest gekoesterde wensen van d... »
 
 
 
 
 

Het vogelkerkhof
Het vogelkerkhof
<p><em>Het vogelkerkhof </em>is de derde dichtbundel van Kees ’t Hart. Poëzie is voor hem een lokroep en een ritueel waarbij hij onge geneerd put uit lage... »
 
 
 
 
 

Blauw Curacao
Blauw Curacao
De hoofdpersoon in deze roman logeert met zijn moeder in het huis van haar vriendin. Op zolder doet hij allerlei ontdekkingen. Hij vindt er in een kist een p... »