Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wederzijds
Wederzijds
Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kun¬stenaars steken op een school... »
 
 
 
 
 

Neus van pinokkio
Neus van pinokkio
 »
 
 
 
 
 

Onmisbaar Chinees
Onmisbaar Chinees
Hoe zeg je Beijing eigenlijk in het Chinees? Heet China ook China in China? Tijd voor een spoedcursus Chinees waarmee je je kunt redden op het sportveld, in ... »
 
 
 
 
 

Schrijven is scheuren
Schrijven is scheuren
Onmisbaar voor de beginnende schrijver, een waar genot voor iedere lezer!Een boek schrijven is een van de meest gekoesterde wensen van d... »
 
 
 
 
 

Het vogelkerkhof
Het vogelkerkhof
<p><em>Het vogelkerkhof </em>is de derde dichtbundel van Kees ’t Hart. Poëzie is voor hem een lokroep en een ritueel waarbij hij onge geneerd put uit lage... »
 
 
 
 
 

Engelvisje en andere verhalen
Engelvisje en andere verhalen
In Engelvisje en andere verhalen neemt Kees t Hart ons onder andere mee naar de wereld van het showworstelen, de ex-echtgenote van David Lynch, de nu vrijwe... »
 
 
 
 
 

De toetssteen
De toetssteen
Kees ’t Hart en Maarten ’t Hart – geen familie, wel leeftijdsgenoten – vonden elkaar in een uitvoerige en hoogstpersoonlijke briefwisseling over Simo... »
 
 
 
 
 

Krokodil van Manhattan
Krokodil van Manhattan
Kees 't Hart, als beleidsmedewerker verbonden aan een hogeschool, reist naar New York om daar het Amerikaanse theateronderwijs te bestuderen. Hij maakt er ke... »
 
 
 
 
 

De kunst van het schrijven
De kunst van het schrijven
Hoe komt het dat iedereen kan leren schrijven, maar het slechts weinigen gegeven is een roman van wereldklasse te maken? In de kunst van het schrijven geeft ... »
 
 
 
 
 

Teatro olimpico
Teatro olimpico
Twee Haagse theatermakers worden uitgenodigd om een toneelstuk te produceren voor het fameuze Teatro Olimpico in Vicenza. Het zal daar worden opgevoerd in he... »