Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

ABC
ABC
<p>Ontdek dit vrolijke alfabetboek, speciaal ontwikkeld om kleine Muizenhuis-liefhebbers op een speelse manier kennis te laten maken met alle letters uit het... »
 
 
 
 
 

Het Muizenhuis Sam en Julia
Het Muizenhuis Sam en Julia
Sam en Julia krijgen volkomen onverwachts bezoek van drie avontuurlijke kleine meisjes. De dames heten Mini, Midi en Maxi en blijken prinsessen te zijn. Dat ... »
 
 
 
 
 

De bakkerij Bouwboek
De bakkerij Bouwboek
Bouw je eigen stukje Muizenhuis! Begin met de bakker en met de slaapkamer van Sam. Compleet met kastjes, instructieboek vol met knutseltips en een pluchen Sa... »
 
 
 
 
 

Boodschappen doen
Boodschappen doen
 »
 
 
 
 
 

Wat hoor je daar?
Wat hoor je daar?
<p>'Wat hoor je daar?' is een avontuurlijk geluidenboekje uit de Muizenhuis-reeks. In het Muizenhuis is veel te zien, maar ook veel te horen. Rinkeldekinkel!... »
 
 
 
 
 

Sam en Julia
Sam en Julia
Het Muizenhuis Sam & Julia luxe editie<br/>Uitgebreide versie met foto's van het gehele Muizenhuis en een biografie van Karina Schaapman<br/>Met stofomslag, ... »
 
 
 
 
 

Sam
Sam
Sam, eindelijk in het pluche! »
 
 
 
 
 

Het Muizenhuis Luisterboek
Het Muizenhuis Luisterboek
Sam en Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia woont zeshoog middenachter met haar moeder in heel klein kamertje. Julia is supernieuwsgierig... »
 
 
 
 
 

De haven
De haven
<p>In het avontuurlijke vijfde deel uit de succesvolle prentenboekenreeks over Het Muizenhuis gaan Sam en Julia op bezoek bij opa Zeeman. In de haven is het ... »