Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Family
Family
 »
 
 
 
 
 

Family
Family
 »
 
 
 
 
 

Altijd bij je
Altijd bij je
‘Altijd bij je’ is deel 1 in Karen Kingsbury’s nieuwe serie ‘Angels Walking’, een serie over hoop, tweede kansen en engelen.

Tot voor kort was Ty... »
 
 
 
 
 

Hannah's Hope
Hannah's Hope
 »
 
 
 
 
 

Even Now
Even Now
Even Now / Ever After »
 
 
 
 
 

Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje
<p>Liefde in een wereld vol schijn, daarover gaat het in ‘Het perfecte plaatje’, een roman van Karen Kingsbury over een stel dat actief is op Instagram. ... »
 
 
 
 
 

Na de regen
Na de regen
Twee broers op zoek naar hun bestemmingKrachtig boek dat je nog lang bijblijftDe dood van zijn vrouw hangt al jaren als een donkere wolk boven het leven van ... »
 
 
 
 
 

Tweede kans
Tweede kans
‘Tweede kans’ van Karen Kingsbury: een roman over een aangrijpende liefdesgeschiedenis. Jade en Tanner waren als kinderen de beste vrienden, maar verlore... »
 
 
 
 
 

Laat mij niet los
Laat mij niet los
Molly en Jack Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een geweldig huis in een dure wijk, een goedbetaalde baan en een prachtige kleine jongen met de n... »
 
 
 
 
 

Voor altijd de jouwe
Voor altijd de jouwe
<p><em>Voor altijd de jouwe</em> van Karen Kingsbury is een historische roman over een jonge vrouw die in oorlogstijd wordt verscheurd door haar liefde voor ... »