Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bubbelliedjes
Bubbelliedjes
Samen met Stijn De Paepe (huisdichter van de krant De Morgen) maakte Kapitein Winokio Bubbelliedjes. Geschreven tijdens de eerste en tweede lockdown, uitgege... »
 
 
 
 
 

Sprookjes 2
Sprookjes 2
Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op generatie en die zo de tand des tijds blijven door... »
 
 
 
 
 

De zingt-box van kapitein Winokio
De zingt-box van kapitein Winokio
Zingt Box van Kapitein Winokio
120 minuten fun en hits.

De Zingt Box van Kapitein Winokio verzamelt 'Kapitein Winokio zingt 10 broodnodige liedjes', 'Kapi... »
 
 
 
 
 

Kleine Kapitein kleuren
Kleine Kapitein kleuren
Kleine Kapitein houdt van kleuren, net als jij! Hou jij van groene krokodillen, oranje appelsienen, rode hartjes of gele laarsjes? Ontdek, samen met Kleine K... »
 
 
 
 
 

Blij bang boos bedroefd
Blij bang boos bedroefd
Hoe gaat het? Wat voel je? Waarom doe je dat? Wie ben ik? Toon je emoties, allemaal!Beleef ze één voor één. Deze muzikale waaier vol gevoel is een kompas... »
 
 
 
 
 

ABC, zing maar mee
ABC, zing maar mee
In 'ABC, zing maar mee' bevaren Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen de wilde Alfabetzee. Letters zo groot als reuzengolven rollen voorbij, letters zo kle... »
 
 
 
 
 

Sprookjes
Sprookjes
Assepoester – Prinses op de erwt - RepelsteeltjeKinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op ... »
 
 
 
 
 

Sinterklaasliedjes
Sinterklaasliedjes
Kapitein Winokio zingt samen met de Kampioenen klassieke en nieuwe Sinterklaasliedjes. Zing gezellig mee terwijl je bladert door het prachtige beeldverhaal v... »
 
 
 
 
 

Ankers en roeren
Ankers en roeren
In dit boek neemt de Kapitein de kampioenen mee aan boord van zijn schip. Via 20 nieuwe liedjes kom je te weten hoe het er op zijn boot aan toegaat. Maak ken... »