Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rafa wil drummen
Rafa wil drummen
Rafa weet één ding zeker. Hij wil later drummer worden. En wereldberoemd! Net als zijn opa. Hij tikt en slaat op alles. Op alles wat los en vast zit. Maar ... »
 
 
 
 
 

ZOEK DE VOS IN HET BOS
ZOEK DE VOS IN HET BOS
Raketjes zijn leerboek voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar lle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren al... »
 
 
 
 
 

op weg met ol
op weg met ol
weet ol de weg?de weg naar de les?mam gaat niet meer met ol mee.ol gaat op weg.op weg naar de les.hij ziet heel veel.en waar is mam?AVI M3 »
 
 
 
 
 

Groep 7
Groep 7
 »
 
 
 
 
 

Stop
Stop
Herkenbaar verhaal over gameverslaving voor lezers vanaf 8 jaar. Filipe activeert op grote hoogte zijn parachute. Onder hem doemen eilanden op met een ruig l... »
 
 
 
 
 

Het is feest!
Het is feest!
werkboek lezen voor kleuters »
 
 
 
 
 

Een pretdag verpest
Een pretdag verpest
 »
 
 
 
 
 

Vloggers in danger!
Vloggers in danger!
Toneelleesboek in het Engels, over een eigentijds onderwerp. Tom en Tess zijn aan het filmen in het bos. De tweeling denkt alleen te zijn, maar waar komt dat... »
 
 
 
 
 

Met pretletters naar het circus
Met pretletters naar het circus
Het circus begint om zes uur.<br/>Kom op tijd want … VOL is VOL.<br/>Taj kijkt naar Luuk en naar Saar.<br/>Hij heeft drie euro in zijn broekzak zitten.<br/>... »