Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het marco-effect
Het marco-effect
De Serie Q van Jussi Adler-Olsen bereikt keer op keer de internationale bestsellerlijsten. Het Marco-effect, het nieuwste deel, is misschien wel de spannends... »
 
 
 
 
 

De fazantenmoordenaars
De fazantenmoordenaars
In 1987 worden de verminkte lichamen van een broer en zus gevonden in een zomerhuisje in de buurt van Rørvig, in Noord-Seeland. Uit het politieonderzoek bli... »
 
 
 
 
 

Natriumchloride
Natriumchloride
Op haar zestigste verjaardag pleegt een vrouw zelfmoord. Haar dood leidt tot de heropening van een onopgeloste zaak uit 1988. In eerste instantie lijkt dit n... »
 
 
 
 
 

Mercy
Mercy
 »
 
 
 
 
 

Schändung
Schändung
Der zweite Fall für Carl Mörck, Sonderdezernat Q - Thriller »
 
 
 
 
 

De bedrijfsterrorist
De bedrijfsterrorist
De bedrijfsterrorist speelt zich af in Nederland en vertelt het verhaal van Peter de Boer, een zakenman met een bedenkelijk verleden. De Boer schakelt bedrij... »
 
 
 
 
 

Selfies
Selfies
Ze zijn jong, knap, lopen in merkkleding en besteden dagelijks uren aan hun haar – en daarbij leven ze van een uitkering.Deze jonge vrouwen denken alleen a... »
 
 
 
 
 

Q pakket
Q pakket
Alle vier de delen van de midprice edities voor de prijs van drie! »
 
 
 
 
 

De grenzeloze
De grenzeloze
Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornhol... »