Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drager van de Wolvenvacht
Drager van de Wolvenvacht
De jonge Eyvind brandt van verlangen een groot Vikingkrijger te worden en eervol te strijden in naam van Thor. Die kans krijgt hij als zijn oudere broer Ulf ... »
 
 
 
 
 

Daughter of the Forest
Daughter of the Forest
Lord Colum of Sevenwaters is blessed with seven children. But it is Sorcha, the only daughter, who is destined to defend her family and protect her land from... »
 
 
 
 
 

Verboden magie
Verboden magie
In het koninkrijk Alban gaat het volk gebukt onder het schrikbewind van koning Keldec. Het gebruik van magie is er verboden. Contact met een van de vele magi... »
 
 
 
 
 

Dromerspoel
Dromerspoel
In ruil voor de hulp bij haar ontsnapping aan een lange en onterechte opsluiting, belooft de verbitterde genezeres Meidoorn geen wraak te nemen op de man die... »
 
 
 
 
 

Saga van de Eilanden van het Licht - cassette
Saga van de Eilanden van het Licht - cassette
Saga van de Eilanden van het Licht - cassette »
 
 
 
 
 

Child Of The Prophecy
Child Of The Prophecy
Druids, Fair Folk, sorcerers, these magical pagans have lived since time immemorial in the unconquered lands of tenth-century Ireland, but the sacred isles h... »
 
 
 
 
 

Ravenvlucht
Ravenvlucht
Juliet Marillier, Ravenvlucht

Nu Neryn eindelijk de rebellen gevonden heeft bij Schaduwrots, is het haar taak zo snel mogelijk de ondergedoken Hoeders te be... »
 
 
 
 
 

Cybele's Secret
Cybele's Secret
FOR PAULA ACCOMPANYING her merchant father on a trading voyage to Istanbul isa dream come true. They have come to this city of trade on a special mission top... »
 
 
 
 
 

Kind van de profetie
Kind van de profetie
Kind van de Profetie is het derde en laatste deel van Juliet Marilliers Zeven Wateren-trilogie. In dit magische sprookje, in de Keltische schemering van het ... »