Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Short Cuts
Short Cuts
De Verenigde staten geen land ter wereld dat zoveel tegenstand en bewondering tegelijk oproept. Sinds de aanslagen van 11 september 2001 en de strijd tegen h... »
 
 
 
 
 

Zuiverheid
Zuiverheid
 »
 
 
 
 
 

Scharrelaar 10
Scharrelaar 10
De Scharrelaar viert een jubileum en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan! Deze zomer verschijnt de tiende editie van hét literaire tijdschrift voor voge... »
 
 
 
 
 

Het Kraus-project
Het Kraus-project
Karl Kraus (1874-1936) wordt in de Duitstalige wereld beschouwd als een van de belangrijkste twintigste-eeuwse schrijvers, maar in de rest van de wereld is h... »
 
 
 
 
 

Schweres Beben. 10 Cds
Schweres Beben. 10 Cds
Schweres Beben. 10 CDs »
 
 
 
 
 

Verder weg
Verder weg
Jonathan Franzens roman Vrijheid is de succesvolste en meest geprezen roman van de afgelopen jaren, een ambitieuze verkenning van het Amerikaanse leven in de... »
 
 
 
 
 

Het einde van het einde van de wereld
Het einde van het einde van de wereld
In Het einde van het einde van de wereld behandelt Jonathan Franzen de grote literaire en menselijke thema’s die hem al sinds lang bezighouden. Of het nu g... »
 
 
 
 
 

Strong Motion
Strong Motion
Louis Holland arrives in Boston to strange happenings - in one, an earthquake kills his grandmother. During a feud over the inheritance Louis falls in love w... »