Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sam Smith
Sam Smith
'Sam Smith is niet zomaar een boek. Het is mijn eigen wereldje dat ik heb gecre d.' Jonas Boets
Sam Smith is een grijze muis,er gebeurt echt niets in zijn jo... »
 
 
 
 
 

Begraaf de liefde
Begraaf de liefde
Jonas Boets boekte al succes met zijn spannende detectivereeks ‘Sam Smith'. Met Begraaf de liefde waagt hij zich aan een wat ouder publiek en aan een heel ... »
 
 
 
 
 

Shinu
Shinu
De levensverwachting van Ish en de rest van de wereld is gekelderd door industriële vervuiling, ecologische rampen en chemische voeding. De maatschappij is ... »
 
 
 
 
 

Sam Smith en de wraak van Carolina
Sam Smith en de wraak van Carolina
Sam en Daphné varen met een cruiseschip langs de kust van Brazilië naar hun volgende opdracht. Even tijd om te luieren dus, maar voor Sam is dat aartsmoeil... »
 
 
 
 
 

Mystery Girls
Mystery Girls
Madame woont in een groot huis en heeft zich na een duistere carrière - niemand weet precies wat ze heeft gedaan - ontfermd over enkele verlaten meisjes. Ze... »
 
 
 
 
 

De Friekshow
De Friekshow
Alice wil heel graag een heks zijn. Niet zo’n heks met een punthoed en gekke kousen, natuurlijk. Nee, zo’n duistere heks waar iedereen bang voor is. Een ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de spooktram
Het geheim van de spooktram
Kaat en Lukas zien een brandende tram, bestuurd door een spookachtige jongen. Ze vertrouwen het niet en onderzoeken de tramsporen. Daar raakt Kaat haar hamst... »
 
 
 
 
 

Little Liars club 6: De Fake DJ
Little Liars club 6: De Fake DJ
Gloria staat achter een dj-booth op een wei vol enthousiaste festivalgangers. Ze roepen haar naam, ze juichen haar toe. Zij, de jongste dj van het land, moet... »
 
 
 
 
 

Geboren om te scoren
Geboren om te scoren
Stef speelt voetbal en houdt van voetbal. Hij wil dolgraag een keer kampioen worden, maar de ploeg doet het niet zo goed. De Groene Rovers staan bijna op de ... »
 
 
 
 
 

Sam Smith en de diamant van Don Carlos
Sam Smith en de diamant van Don Carlos
Sam zit in het tweede jaar van zijn opleiding tot geheim agent en vertrekt op stage naar de geheime dienst van Spanje. Zijn verblijf wordt abrupt verstoord w... »