Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sri Lanka
Sri Lanka
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Sri Lanka is een heerlijk reisdoel ... »
 
 
 
 
 

Birma (Myanmar)
Birma (Myanmar)
Zelfs de meest onbevangen reiziger kan er niet omheen dat de regering van Birma (Myanmar) veelvoudig blootstaat aan internationale kritiek. Na een jarenlang ... »
 
 
 
 
 

Oost-Indonesie
Oost-Indonesie
kleine Sunda-eilanden, Sulawesi, Molukken, Irian Jaya »
 
 
 
 
 

Cambodja
Cambodja
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Cambodja is een van de snelst groeie... »
 
 
 
 
 

Birma
Birma
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Sinds de democratische hervormingen ... »
 
 
 
 
 

Thailand
Thailand
Thailand is al jarenlang een van de populairste vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië. En terecht, want het land heeft veel te bieden: unieke historische o... »
 
 
 
 
 

India
India
Dominicus reeks. India staat als toeristische bestemming al jaren in de belangstelling van w... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
De reisgids Vietnam beschrijft een zeer afwisselend land met boeiende steden, tal van tempels en pagoden, prachtige berglandschappen, met palmen omzoomde st... »
 
 
 
 
 

Indonesië Java Bali Lombok Sumatra
Indonesië Java Bali Lombok Sumatra
<p>De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend islamitische Java is het culturele en economische hart... »
 
 
 
 
 

Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka is een wondermooi eiland in de Indische Oceaan, gelegen ten zuidoosten van de zuidpunt van India. Er zijn weinig tropische eilanden die zoveel natu... »