Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Indonesië: Java - Bali - Lombok
Indonesië: Java - Bali - Lombok
De eilanden Java, Bali en Lombok zijn de populairste bestemmingen binnen de Indonesische archipel. In deze gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze dr... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
 »
 
 
 
 
 

Birma (Myanmar)
Birma (Myanmar)
Jarenlang had Birma (Myanmar) een slechte reputatie op het gebied van de mensenrechten. Nu de regering heeft gekozen voor democratische hervormingen is een s... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Vietnam staat gelukkig niet meer syn... »
 
 
 
 
 

Laos
Laos
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Laos is een afwisselend land dat zow... »
 
 
 
 
 

Birma (Myanmar)
Birma (Myanmar)
Zelfs de meest onbevangen reiziger kan er niet omheen dat de regering van Birma Myanmar veelvuldig blootstaat aan internationale kritiek. Internationale orga... »
 
 
 
 
 

Cambodja
Cambodja
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Cambodja is een van de snelst groeie... »
 
 
 
 
 

India
India
India staat als toeristische bestemming al jaren in de belangstelling van westerse reizigers. En terecht, want het land is heel afwisselend en heeft de bezoe... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.

Vietnam is een zeer afwisselend la... »
 
 
 
 
 

Cambodja
Cambodja
Cambodja is een van de snelst groeiende toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië. En niet zonder reden. Cambodja is een prachtig land waar veel te zien is... »