Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kakkerlak
De kakkerlak
(Harry Hole #2)

In de kamer van een obscuur motel in Bangkok wordt het lijk van de Noorse ambassadeur gevonden. Harry Hole wordt naar Thailand gestuurd om i... »
 
 
 
 
 

Nemesis
Nemesis
 »
 
 
 
 
 

Politie
Politie
Omgeven door politie en ziekenhuispersoneel vecht een patiënt voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in ver... »
 
 
 
 
 

De dorst
De dorst
Er loopt een moordenaar rond.
De politie vindt het lichaam van een vrouw; een internetdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzond... »
 
 
 
 
 

Doktor Proktors Pupspulver
Doktor Proktors Pupspulver
Doktor Proktors Pupspulver »
 
 
 
 
 

Het mes
Het mes
Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres ... »
 
 
 
 
 

Middernachtzon
Middernachtzon
 »
 
 
 
 
 

De jaloezieman
De jaloezieman
 »
 
 
 
 
 

De zoon
De zoon
Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zij... »
 
 
 
 
 

Dodelijk patroon
Dodelijk patroon
(Harry Hole #5)

Een jonge vrouw wordt in haar flat in Oslo vermoord. Van haar linkerhand is een vinger afgesneden en achter haar ooglid zit een kleine, rod... »