Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kapers op de kust
Kapers op de kust
Maxine Vaugh heeft het talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en zusje in de nesten te werken.Als ze verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de pla... »
 
 
 
 
 

Open huis; Prins op het verkeerde paard
Open huis; Prins op het verkeerde paard
Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

Open huis
Tegenpolen trekken elkaar aan, dat zeggen ze althans. Maar de verschillen tussen Marcus en Nell zijn wel h... »
 
 
 
 
 

Liebesfilmriss
Liebesfilmriss
Liebesfilmriss »
 
 
 
 
 

Tot aan de zon en terug
Tot aan de zon en terug
In Tot aan de zon en terug van Jill Mansell krijgt Didi de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste lie... »
 
 
 
 
 

Vlinders voor altijd
Vlinders voor altijd
Lara's jeugdliefde geeft haar nog steeds vlinders in haar buik..Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht n... »
 
 
 
 
 

Geluk in het spel
Geluk in het spel
(POD) Geluk in het spelSuzy, een succesvol makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezie... »
 
 
 
 
 

De boot gemist
De boot gemist
Poppy Dunbar ontmoet op haar vrijgezellenavond de man van haar dromen. En dat is nĂ­et haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom! Ze weet dat ze beter ni... »
 
 
 
 
 

Ik wil met je mee!
Ik wil met je mee!
Ik wil met je mee! van Jill Mansell is het hartverwarmende en grappige verhaal over de vraag of er in de liefde ooit het juiste moment is. Wanneer Mimi voor ... »