Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Emoticon
Emoticon
<i>Emoticon</i> is een aangrijpende en actuele roman over vriendschap, liefde en de tragedies van deze tijd.Na achttien jaar is Ester Michaels voor het eerst... »
 
 
 
 
 

De held
De held
Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld – of het moest het met geheimen omgeven verleden van haar vader zijn. Tot ze op een herfstdag in het bo... »
 
 
 
 
 

Door hun ogen
Door hun ogen
<p>De meeste overlevenden van de Holocaust praatten na de oorlog niet over hun traumatische ervaringen. Ze moesten door. De pijn van het verleden was te groo... »
 
 
 
 
 

De Stem
De Stem
<i>De Stem</i> speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden - een rijke roman met een stuwende kracht, over f... »
 
 
 
 
 

Baby
Baby
 »
 
 
 
 
 

Schriftsteller!
Schriftsteller!
 »
 
 
 
 
 

Vaders
Vaders
 »
 
 
 
 
 

De dochter
De dochter
Max Lipschitz en Sabine Edelstein ontmoeten elkaar in het Anne Frank Huis tijdens een rondleiding. Beiden zijn kinderen van oorlogsslachtoffers en hun wederz... »
 
 
 
 
 

Arthuro d'Alberti
Arthuro d'Alberti
Muziek speelde een grote rol in de kindertijd van Jessica Durlacher. De symfonieën, pianoconcerten en kwartetten daverden door het huis. Dat Jessica’s groo... »
 
 
 
 
 

Nieuwbouw
Nieuwbouw
 »