Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Hete kolen - Het receptenboek In 'Hete kolen - Het receptenboek' staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet alleen vlees en vis, maar ook v... »
Rijs De inhoud van dit boek ligt te wachten op haar lezers onder een rijsdoek. Onder dit doek liggen alle ingrediënten om echt ambachtelijk brood te maken. Het e... »
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur.Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan... »
Hete rook Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm... »
De Ultieme BBQ-kalender 2024 Elk seizoen komt tot leven met deze leuke en handige kalender! Noteer jouw BBQ-momenten en -recepten in de kalender, en doe inspiratie op door de vele vermel... »
Hete vuren Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: je hebt er geen dure uitrusting voor nodig. Welk type barbecue je ook hebt, met de... »
Beter BBQ - Handig met de houtskool-bbq <b>Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt... »
Hete kolen compleet <p><strong>Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht
</strong>In deze hernieuwde uitgave van de barbecuekl... »
Hete kolen compleet <b>Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber! Voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.</b>
BeterBBQ - Roken doe je op hout <b>Roken doe je op hout. En waar rook is, is vuur. In dit bit boek leer je alles over warm en koud roken. Met praktische tips en recepten, voor de profession... »