Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Das Licht des Nordens
Das Licht des Nordens
Das Licht des Nordens »
 
 
 
 
 

De zwarte parel
De zwarte parel
<h1><em>De zwarte parel </em>van Donnelly</h1><h2>Adembenemend laatste deel van de <em>Waterfire Saga</em></h2><p>In <em>Donker getij</em> (<em>Waterfire Sa... »
 
 
 
 
 

De theeroos
De theeroos
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"> </p><p><strong>Een meeslepende roman over liefde, familie en wraak</strong><... »
 
 
 
 
 

Stiefzus
Stiefzus
<i>Stiefzus</i> is een weergaloze en prachtige hervertelling van Assepoester. Bestsellerauteur Jennifer Donnelly zet in deze fantasy vol girlpower het beroem... »
 
 
 
 
 

De Shee
De Shee
 »
 
 
 
 
 

De winterroos
De winterroos
<p>Deel 2 van de <em>Rozen</em>-trilogie</p><p>In het jaar 1900 zijn de straten van het Londense East End allesbehalve geschikt voor een vrouw van goede koma... »
 
 
 
 
 

De zwarte parel
De zwarte parel
<h1><em>De zwarte parel </em>van Jennifer Donnelly</h1><h2>Adembenemend laatste deel van de <em>Waterfire Saga</em></h2><p>In <em>Donker getij</em> (<em>Wate... »
 
 
 
 
 

De wilde roos
De wilde roos
<h5>Lekker lezen ondanks dyslexie</h5><p>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aang... »