Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De theeroos
De theeroos
Londen, 1888. Fiona Finnegan woont in een van de armoedige steegjes van East End, waar overdag kinderen spelen en s nachts dieven, prostituees en dromers ro... »
 
 
 
 
 

Winterroos
Winterroos
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbee... »
 
 
 
 
 

Met de noorderzon
Met de noorderzon
 »
 
 
 
 
 

A Gathering Light
A Gathering Light
When Mattie is given the letters by a guest at the hotel in which she has asummer job she thinks that the giver is simply upset. But the next day when thewom... »
 
 
 
 
 

De wilde roos
De wilde roos
Tibet, 1913. Willa Alden wordt als gids ingehuurd door Max von Brandt, die van plan is als eerste Duitser de Mount Everest te bedwingen. Tijdens het beklimme... »
 
 
 
 
 

De zwarte parel
De zwarte parel
<h1><em>De zwarte parel </em>van Donnelly</h1><h2>Adembenemend laatste deel van de <em>Waterfire Saga</em></h2><p>In <em>Donker getij</em> (<em>Waterfire Sa... »
 
 
 
 
 

The Winter Rose
The Winter Rose
India Selwyn-Jones is one of the rare breed: a lady doctor. Her family, her ambitious fiance, the male medical establishment all object but she insists on de... »
 
 
 
 
 

De winterroos
De winterroos
In het jaar 1900 zijn de straten van het Londense East End allesbehalve geschikt voor een vrouw van goede komaf. Maar als een van de eerste vrouwelijke dokto... »
 
 
 
 
 

Stiefzus
Stiefzus
<i>Stiefzus</i> is een weergaloze en prachtige hervertelling van Assepoester. Bestsellerauteur Jennifer Donnelly zet in deze fantasy vol girlpower het beroem... »