Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jouw leven als Loser
Jouw leven als Loser
Ken je Bram Botermans niet? Onder welke steen heb jij gelegen? In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de serie Het l... »
 
 
 
 
 

Geen paniek!
Geen paniek!
<i>Geen paniek!</i> is het zesde deel in de megasuccesvolle graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Nu voordelig als paperback.

December ... »
 
 
 
 
 

Cabin Fever
Cabin Fever
 »
 
 
 
 
 

Het leven van een loser
Het leven van een loser
In Het leven van een loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij z... »
 
 
 
 
 

Grappige griezels
Grappige griezels
Met glow in the dark-effect!Met <i>Grappige griezels</i> is het lachen en griezelen geblazen. Pak je zaklamp, kruip onder je dekbed en duik in de hilarische ... »
 
 
 
 
 

Kopje-onder
Kopje-onder
Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer ... »
 
 
 
 
 

Vette pech!
Vette pech!
Na een waardeloze zomervakantie kijkt Bram uit naar het nieuwe schooljaar. Maar algauw voltrekt zich de ene ramp na de andere. Met geluidseffecten. Vanaf ca.... »
 
 
 
 
 

Gregs Tagebuch 03: Jetzt reichts!
Gregs Tagebuch 03: Jetzt reichts!
Gregs Tagebuch 03: Jetzt reichts! »