Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De buurjongen
De buurjongen
 »
 
 
 
 
 

Im Garten des Vaters
Im Garten des Vaters
Im Garten des Vaters »
 
 
 
 
 

Nachtschade
Nachtschade
<I>Nachtschade</I>, Jan Siebelinks veelgeprezen debuut uit 1975, bevat vijf korte verhalen, die een grote kracht en een imponerende scherpte bezitten. Niet z... »
 
 
 
 
 

Brengschuld
Brengschuld
In <em>Knielen op een bed violen</em> vertelde de jonge Ruben Sievez hetverhaal over de ondergang van het familiebedrijf. In die groteberoemde roman is het g... »
 
 
 
 
 

De buurjongen
De buurjongen
Naast de familie Sievez woont Henk Wielheesen, een jongen wie het spreken altijd moeilijk is afgegaan, en die bevriend is met zoon Ruben. Henk is nog jong al... »
 
 
 
 
 

Uit liefde in boeken
Uit liefde in boeken
vijftien schrijvers op zoek naar een boekhandel. Nieuwe reisverhalen van Kader Abdolah, Abdelkader Benali, Martin Bril,... »
 
 
 
 
 

Jas van belofte
Jas van belofte
Jas van belofte is een ode aan een vriendschap, aan een vader, aan het schrijven.Als Arthur met hoge snelheid per ambulance naar het ziekenhuis wordt gebrach... »
 
 
 
 
 

Witte chrysanten
Witte chrysanten
Op een koude ochtend in oktober pakken een vader en zijn zeventienjarige zoon in hun bloemkwekerij samen de bestelling in voor de beruchte bloemist Van M.. W... »