Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sjaak Swart 80
Sjaak Swart 80
Jesaja Swart, Meneer Ajax, wordt op 3 juli 2018 tachtig. Hij is al 45 jaar met voetballerspensioen, maar is nog altijd net zo fanatiek clubman als in zijn gl... »
 
 
 
 
 

WO2 in kleur
WO2 in kleur
 »
 
 
 
 
 

Doelgerichte teams
Doelgerichte teams
Als voetbalteam heb je elkaar nodig om te winnen. Je scoort alleen als iedere speler zijn eigen teamrol goed kan spelen. Je verliest de wedstrijd zonder een ... »
 
 
 
 
 

Willem
Willem
De loopbaan van Willem van Hanegem als speler in het betaald voetbal begon in 1962 en eindigde pas in 1983. Via honderden, vaak exclusieve foto's is die loop... »
 
 
 
 
 

Edwin van der Sar
Edwin van der Sar
Zijn entree in de eredivisie op 23 april 1991 als invaller voor de geblesseerde Stanley Menzo was schoorvoetend. Edwin van der Sar zag zichzelf niet als Ajax... »
 
 
 
 
 

Het Ajax Shirt
Het Ajax Shirt
 »
 
 
 
 
 

Leve Feyenoord 1
Leve Feyenoord 1
Met de grote teen puntert hij zichzelf naar eeuwige roem en Feyenoord naar het hoogtepunt in zijn bestaan. Op 6 mei 1970 beslist Ove Kindvall in de 116e minu... »
 
 
 
 
 

Rood en Wit wordt Kampioen
Rood en Wit wordt Kampioen
Met 33 landstitels is Ajax de kampioen onder de kampioenen. Geen club was zo vaak de nummer één van Nederland als die van de 'dapp're Meersche helden' uit ... »
 
 
 
 
 

Feyenoord Onvergetelijk 2016-2017
Feyenoord Onvergetelijk 2016-2017
Het seizoen 2016-2017 is voor Feyenoord een bijzonder seizoen. Feyenoord versloeg Manchester United voor de Europa League, won twee keer van regerend kampioe... »
 
 
 
 
 

Dennis Bergkamp
Dennis Bergkamp
<p>De lichtvoetige Dennis Bergkamp speelde het mooiste voetbal en hij vond dat zijn sierlijke balaannames, passes en doelpunten voor zich spraken. Buiten het... »