Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schoonfamilie is ook familie
Schoonfamilie is ook familie
Wie trouwt, krijgt er familie bij. Soms tegen wil en dank.Een goede onderlinge relatie is niet vanzelfsprekend. Miscommunicatie, vooringenomenheid, karakters... »
 
 
 
 
 

Ik heb geen mens
Ik heb geen mens
We leven dicht op elkaar, zien en horen alles van elkaar, zijn frequent online. Er wordt maatschappelijk en kerkelijk veel georganiseerd. En toch … eenzaam... »
 
 
 
 
 

Onzin bij uitstek
Onzin bij uitstek
Gedachten over zonde en genade »
 
 
 
 
 

En ik dan?
En ik dan?
Jaarlijks raken ongeveer 50.000 thuiswonende kinderen betrokken bij de scheiding van hun ouders. Hoe bewuster je die meemaakt hoe dieper je erdoor beïnvloed... »
 
 
 
 
 

De zachte klaarte
De zachte klaarte
Als eerste deel in de prestigieuze Parnassus Retroreeks verschijnt De zachte klaarte een selectie uit het meermaals bekroonde dichtwerk van J. L. de Belder. ... »
 
 
 
 
 

Van heil dat nooit vergaat
Van heil dat nooit vergaat
over de orde van het heil »
 
 
 
 
 

Mijn leven voltooid?
Mijn leven voltooid?
In korte tijd zijn de woorden 'voltooid leven' in Nederland ingeburgerd. Toegenomen medische en technische kennis én afnemend besef van God als Schepper mak... »
 
 
 
 
 

Alleen verder
Alleen verder
Alleen verderIn gesprek met weduwenJe levenspartner verliezen door de dood. Een ingrijpendgebeuren dat zich nauwelijks onder woorden laatbrengen. De auteur s... »
 
 
 
 
 

Prediker
Prediker
Prediker. Wie was hij? Welke zin ziet hij in het leven? Waarom en waartoe heeft God ons geschapen? Hoe moeten we omgaan met onze tijd? Prediker lijkt gedatee... »
 
 
 
 
 

Ik ben met u
Ik ben met u
Ik Ben Met U »