Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Paula
Paula
 »
 
 
 
 
 

Brieven voor Paula
Brieven voor Paula
Paula, de dochter van Isabel Allende ligt in coma en doolt zonder herinneringen door het duistere gebied tussen leven en dood. Ten prooi aan wanhoop en verdr... »
 
 
 
 
 

De som der dagen
De som der dagen
In <i>De som der dagen </i>vertelt Isabel Allende hoe ze na de dood van haar dochter Paula haar leven weer probeert op te pakken. Ze wordt bijgestaan door ha... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
dwarsligger 477 Isabel Allende RipperIndiana Jackson is een alleenstaande moeder in San Francisco, die een grote liefde voor twee mannen koestert. Terwijl In... »
 
 
 
 
 

Wat wij willen
Wat wij willen
'Al sinds mijn kinderjaren had ik één doel: voor mezelf kunnen zorgen, en dat heb ik gedaan.' Isabel Allende

In <i>Wat wij willen </i>neemt Isab... »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
<p><i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen e... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koe... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontdek... »
 
 
 
 
 

De winter voorbij
De winter voorbij
New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusi... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
<p>Openhartig schrijft Isabel Allende in dit aangrijpende boek over het verlies van haar volwassen dochter. Ze vertelt hoe ze eindeloze nachten aan haar ziek... »