Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wish you were here
Wish you were here
De 19-jarige Tamar leidt een onbezorgd studenten-leven — totdat haar vader plotseling overlijdt. Nu haar leven op z’n kop staat, vlucht ze in de zorg voor ... »
 
 
 
 
 

Reunie in Rome
Reunie in Rome
Donna van Dalen groeit op in de Italiaanse hoofdstad Rome, maar als haar ouders besluiten terug te gaan naar Nederland moet ze mee. Sinds die tijd droomt Don... »
 
 
 
 
 

Schaduwreis
Schaduwreis
Na het overlijden van haar moeder vindt Nadine een doos met ansichtkaarten uit dertien verschillende landen. De afzender ervan is Chris, haar vader, die ze n... »
 
 
 
 
 

Zwaartekracht
Zwaartekracht
Maren woont met haar vader in Oslo, waar ze zich alleen en onzichtbaar voelt, tot ze zich aanmeldt voor filosofieles. Docent Ole zegt wat zij denkt: ze zijn ... »
 
 
 
 
 

Alleen voor meisjes
Alleen voor meisjes
<p>Als jij tussen de 9 en 12 bent, kun je van dit boek veel leren. Wat staat er allemaal op je te wachten als je ouder wordt? Wat gebeurt er als tiener met j... »
 
 
 
 
 

De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre
De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre
Jongens en meisjes die van humor houden kunnen hun hart ophalen met De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre van Marte Jongbloed.Herres vader is een paar ... »
 
 
 
 
 

Sam en de ontsnapte pony
Sam en de ontsnapte pony
Sam en haar vrienden Liam en Eza helpen veel op de manege. Dat is hard nodig, want Cora, de baas van de manege, is een tijdje weg. Haar zus Jennie past dan w... »
 
 
 
 
 

De verhalenmachine
De verhalenmachine
 »
 
 
 
 
 

Voor altijd
Voor altijd
<p>Bij het huis staat een oude boom.
Hij is een echte vriend. Je kunt schommelen aan zijn sterke takken, picknicken in zijn schaduw, je verstoppen tus... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek
Het zonnige zomerboek
In deze heerlijke dikke bundel vind je zomerse voorleesverhalen over heel veel verschillende onderwerpen. Over naar het strand gaan, picknicken in het bos, d... »