Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wish you were here
Wish you were here
De 19-jarige Tamar leidt een onbezorgd studenten-leven — totdat haar vader plotseling overlijdt. Nu haar leven op z’n kop staat, vlucht ze in de zorg voor ... »
 
 
 
 
 

Reunie in Rome
Reunie in Rome
Donna van Dalen groeit op in de Italiaanse hoofdstad Rome, maar als haar ouders besluiten terug te gaan naar Nederland moet ze mee. Sinds die tijd droomt Don... »
 
 
 
 
 

Een pony op driehoog
Een pony op driehoog
<p>Op Marktplaats ontdekken Nora en haar vrienden een pony, Toos. Met Nora's verjaardagsgeld doen ze een bod van vijftig euro. Dat is genoeg, want ze mogen d... »
 
 
 
 
 

Lichtjes in je ogen
Lichtjes in je ogen
Bij de kersttijd horen verhalen. Verhalen die toegankelijk zijn, maar tegelijk diepzinnig. Verhalen die stilstaan bij alles wat Kerst naar boven brengt: warm... »
 
 
 
 
 

Literair kwartet
Literair kwartet
Heb jij voor mij, uit de categorie ‘Raar haar’, Connie Palmen? Het enthousiast ontvangen ‘Literair kwartet’ van Iris Boter en William Hartman, nu uit... »
 
 
 
 
 

Alleen voor meisjes
Alleen voor meisjes
<p>Als jij tussen de 9 en 12 bent, kun je van dit boek veel leren. Wat staat er allemaal op je te wachten als je ouder wordt? Wat gebeurt er als tiener met j... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen
Kerstverhalen
Het Groot Kinderbijbelliedjesleesboek
met nog veel meer verhalen & liedjes!
KENNISMAKINGSBOEKJE
Twee aansprekende bijbelverhalen & liedjes voor jonge kindere... »
 
 
 
 
 

Buiten bereik
Buiten bereik
Buiten bereik van Iris Boter is een razend spannende psychologische thriller over bedrog, wraak en jezelf overwinnen.Als haar man Daniël en hun zwijgzame zo... »
 
 
 
 
 

De rugzakpoes
De rugzakpoes
 »
 
 
 
 
 

Meneer de Zwerver
Meneer de Zwerver
 »