Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verborgen verleden
Verborgen verleden
 »
 
 
 
 
 

Herfstparels
Herfstparels
Voor Jenneke, een jonge vrouw uit Drenthe, is het leven niet altijd makkelijk. Haar man Peter heeft een nieuwe baan waardoor hij veel van huis is en Jenneke ... »
 
 
 
 
 

Romanpakket 3 - 2014
Romanpakket 3 - 2014
Deze set bestaat uit 4 titels:<br/>`Pleegzuster Anne`Gerda van Wageningen, `De vrouwe van de Oldenhoeve`Mien van `t Sant, `Een ander gezicht `Greetje van den... »
 
 
 
 
 

Familiegeheimen
Familiegeheimen
Na het overlijden van haar alcoholverslaafde moeder verhuist Renske voor haar studie en praat ze niet meer over haar verleden. Ze ontmoet Jochem en eindelijk... »
 
 
 
 
 

Door het verleden ingehaald
Door het verleden ingehaald
Door het verleden ingehaaldGerben, Rita en hun dochter Monique vormen zo op het oog een normaal, gelukkig gezin. Maar de komst van een Surinaamse jongen conf... »
 
 
 
 
 

In goede handen
In goede handen
Al op jonge leeftijd verliezen de tweelingzusjes Caroline en Christa hun moeder. Als na enkele jaren een nieuwe vrouw in het leven van hun vader verschijnt, ... »
 
 
 
 
 

Blijvende herinnering
Blijvende herinnering
'Blijvende herinnering' van Ina van der Beek is het indrukwekkende slotdeel van een oorlogstweeluik. Hoofdpersoon Jo probeert door te gaan met het leven na d... »
 
 
 
 
 

Adem om te leven
Adem om te leven
Soms kan het leven je zo in beslag nemen, dat je geestelijk vast komt te zitten. Je hebt ruimte nodig om vrij te kunnen ademen, maar je verlangt ook naar geb... »
 
 
 
 
 

Verdrongen herinnering
Verdrongen herinnering
‘Verdrongen herinnering’ van Ina van der Beek is het eerste deel in een serie van twee romans over twee verschillende oorlogen. Jo en Kees willen in dit ... »
 
 
 
 
 

Je hoort erbij
Je hoort erbij
<p>Maaike, de hoofdpersoon in ‘Je hoort erbij’ van Ina van der Beek, voelt al haar hele leven dat er iets aan de hand is met haar afkomst. Is ze geadopte... »