Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Wijnsurvival Boek
Het Wijnsurvival Boek
'Gort schrijft op een manier waar veel Nederlandse literaire schrijvers een punt aan kunnen zuigen.'- de Volkskrant. Ilja Gort moet niets hebben van de poeha... »
 
 
 
 
 

Slurp grand cru
Slurp grand cru
Al vijf jaar lang beschrijft Ilja Gort zijn belevenissen op zijn château in Slurp-boeken. Om dit jubileum te vieren, verschijnt er nu het best denkbare boek... »
 
 
 
 
 

De geluksvogel
De geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk heeft gekocht. Hij komt in contact met Régis, een door en door Franse wijnboer... »
 
 
 
 
 

Uzi baby
Uzi baby
Leonie Fougard is journaliste bij Le Figaro. Als haar vriend op afschuwelijke wijze wordt vermoord, gaat zij op zoek naar de daders. Maar de opdrachtgever is... »
 
 
 
 
 

De vrouwenslagerij
De vrouwenslagerij
Nieuwe druk beschikbaar, via Gort Publishers. 2023 »
 
 
 
 
 

De Geluksvogel
De Geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk bezit. Hij ontmoet Régis, een Franse wijnboer wiens zaken niet al te best gaan... »
 
 
 
 
 

Slurpen in Frankrijk
Slurpen in Frankrijk
In de succesvolle 'Slurp' reeks beschrijft Ilja Gort elk jaar de belevenissen op zijn wijnchateau La Tulipe in Bordeaux.<br/>In deze nieuwste, Slurpen in Fra... »
 
 
 
 
 

Leven als Gort in Frankrijk
Leven als Gort in Frankrijk
Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux. In tien jaar tijd wist hij dit op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Zijn wijnen winnen... »