Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Wijnsurvival Boek
Het Wijnsurvival Boek
'Gort schrijft op een manier waar veel Nederlandse literaire schrijvers een punt aan kunnen zuigen.'- de Volkskrant. Ilja Gort moet niets hebben van de poeha... »
 
 
 
 
 

Slurp grand cru
Slurp grand cru
Al vijf jaar lang beschrijft Ilja Gort zijn belevenissen op zijn château in Slurp-boeken. Om dit jubileum te vieren, verschijnt er nu het best denkbare boek... »
 
 
 
 
 

De geluksvogel
De geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk heeft gekocht. Hij komt in contact met Régis, een door en door Franse wijnboer... »
 
 
 
 
 

Uzi baby
Uzi baby
Leonie Fougard is journaliste bij Le Figaro. Als haar vriend op afschuwelijke wijze wordt vermoord, gaat zij op zoek naar de daders. Maar de opdrachtgever is... »
 
 
 
 
 

Godendrank
Godendrank
Deze nieuwste roman van Ilja Gort is 'Ik vertrek' in de overtreffende trap. Met veel humor beschrijft Gort de avonturen van dromer Abel en zijn nuchtere vrou... »
 
 
 
 
 

Vrije vogels
Vrije vogels
In Vrije vogels genieten idealist Abel en zijn doortastende vrouw Angela van het heerlijke leven op hun Zuid-Franse wijndomein. Maar dan komt de leider van e... »
 
 
 
 
 

Chateaukoken voor iedereen
Chateaukoken voor iedereen
Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigen­wijze w... »
 
 
 
 
 

Leven als Gort in Frankrijk
Leven als Gort in Frankrijk
Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux. In tien jaar tijd wist hij dit op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Zijn wijnen winnen... »
 
 
 
 
 

Wijnboerenkwartet
Wijnboerenkwartet
Het Ilja Gort wijnboerenkwartet! 12 wijnboerenkwartetten met als onderwerp Ilja Gort en zijn wijnkasteel: de wijnboerenfamilie, kasteeldieren, wijnboerenkled... »
 
 
 
 
 

Slurpen zonder grenzen
Slurpen zonder grenzen
In dit achtste Slurp-boek geeft Ilja Gort een kijkje achter de schermen van de opnames van het televisieprogramma Gort over de Grens in Italië. Hij beschrij... »