Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Wijnsurvival Boek
Het Wijnsurvival Boek
'Gort schrijft op een manier waar veel Nederlandse literaire schrijvers een punt aan kunnen zuigen.'- de Volkskrant. Ilja Gort moet niets hebben van de poeha... »
 
 
 
 
 

De geluksvogel
De geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk heeft gekocht. Hij komt in contact met Régis, een door en door Franse wijnboer... »
 
 
 
 
 

Slurp grand cru
Slurp grand cru
Al vijf jaar lang beschrijft Ilja Gort zijn belevenissen op zijn château in Slurp-boeken. Om dit jubileum te vieren, verschijnt er nu het best denkbare boek... »
 
 
 
 
 

Slurp!
Slurp!
In deze nieuwe avonturenbundel van de Nederlandse wijnboer Ilja Gort onder andere de wijnoogst met zestig verbaasde Hollanders op zijn wijnchateau in Frankri... »
 
 
 
 
 

Château Fatale
Château Fatale
Leonie Fougard is journaliste bij <i>Le Figaro</i>. Als haar vriend op afschuwelijke wijze wordt vermoord, gaat zij op zoek naar de daders. Maar de opdrachtg... »
 
 
 
 
 

Wijn als een Romein
Wijn als een Romein
Als je de moderne techniek van het wijnmaken vergelijkt met de primitieve manier waarop de wijnmakers van een paar duizend jaar geleden hun druiventrossen pl... »
 
 
 
 
 

De nieuwe wijnsurvivalgids
De nieuwe wijnsurvivalgids
Dit geestige boek is speciaal bedoeld voor beginnende wijnliefhebbers. Geen stoffige poeha, maar fitte info, geschreven door de man die dat als geen ander we... »
 
 
 
 
 

SlurpKalender 2021
SlurpKalender 2021
Ilja Gort SlurpKalender 2021 - 365 dagen met hilarische wijntips Wijnboerenmail: de gekste mails aan de wijnboerChâteaulife: met o.a. Eekie de eekhoornVinos... »
 
 
 
 
 

Overleven als Gort in Frankrijk
Overleven als Gort in Frankrijk
Wat is geluk? Hoe word je gelukkig? En hoe blijf je het? En moet je daarvoor naar Frankrijk?
Na tien jaar <em>leven als Gort in Frankrijk</em> raakt chateau-... »
 
 
 
 
 

Godendrank
Godendrank
Deze roman van Ilja Gort is 'Ik vertrek' in de overtreffende trap. Met veel humor beschrijft Gort de avonturen van dromer Abel en zijn nuchtere vrouw Angela ... »