Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Innocent McEwan
Innocent McEwan
 »
 
 
 
 
 

Solar
Solar
Solar vertelt het verhaal van Nobelprijswinnaar Michael Beard, een natuurkundige. Hij heeft een manier gevonden om de opwarming van de aarde tegen te gaan, m... »
 
 
 
 
 

Samedi
Samedi
 »
 
 
 
 
 

Solar
Solar
Fysicus en Nobelprijswinnaar Michael Beard ontdekt tegen wil en dank hetwondermiddel tegen de opwarming van de aarde. Beard ligt echter zo vaakonder vuur in ... »
 
 
 
 
 

The Child In Time
The Child In Time
The Child in Time opens with a harrowing event. Stephen Lewis a successfulauthor of childrens books takes his threeyearold daughter on a routineSaturday morn... »
 
 
 
 
 

De cementen tuin
De cementen tuin
Een gezin met vier kinderen woont in een vrijstaand huis in een afbraakbuurt van een Engelse stad. Als kort na de vader ook hun moeder overlijdt, willen de k... »
 
 
 
 
 

Suikertand
Suikertand
Serena Frome is de knappe dochter van een anglicaanse bisschop. In haar laatste jaar aan de Universiteit van Cambridge wordt ze door de geheime dienst geworv... »
 
 
 
 
 

Zwarte honden
Zwarte honden
Zwarte honden is het levensverhaal van het Engelse echtpaar June en Bernard Tremaine. In 1946 reist het pasgetrouwde stel verliefd en vol communistische idea... »
 
 
 
 
 

De brief in Berlijn
De brief in Berlijn
<br/>Ian McEwan, 2010 <br/><br/>In de strenge winter van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in dienst van de CIA in Berlijn, waar hij verwi... »