Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bruiden van God
Bruiden van God
 »
 
 
 
 
 

Promille
Promille
Angela is geen feestbeest, ze gaat zelden uit in de feesttenten en cafës in de buurt. Maar zoete mixdrankjes en likeur gaan er wel vlot in. De hele dag lang... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
Willemijn leidt een rustig bestaan in een residentiële wijk. Al heeft ze geregeld discussies met haar 'opstandige' tienerdochter, ze geniet van haar luxelev... »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
Verscholen achter hun anonimiteit schuimen twee vriendinnen het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkeli... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
<p>Anouk heeft een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjes
valt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint z... »
 
 
 
 
 

Die Party-Pille
Die Party-Pille
 »
 
 
 
 
 

Handboek schematherapie
Handboek schematherapie
Het Handboek schematherapie gaat over ontwikkelingen op gebied van theorievorming, diagnostiek, behandeling, onderzoek, implementatie en management. Met deze... »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
<p>In <em>Chatroom</em> schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presentere... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<h1><em>Vermist </em>van Helen Vreeswijk</h1><h2>Bloedstollend avontuur op de Filipijnen</h2><p><em>De mannen waren hooguit een paar meter van haar vandaan. ... »