Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Huis vol beren
Huis vol beren
 »
 
 
 
 
 

Jaap won een prijs
Jaap won een prijs
Jaap heeft nog nooit iets gewonnen en dat is niet zo vreemd, want hij is nergens goed in. Maar dan is er opeens een brief: Jaap heeft een grote prijs gewonne... »
 
 
 
 
 

Zoek vogeltje
Zoek vogeltje
De maan schijnt en dus brandt er licht, licht in alle bomen. Eén vogeltje uit het vogeltjesbos is nog niet thuisgekomen. Viel vogeltje zo uit de lucht? I... »
 
 
 
 
 

Ik wil die
Ik wil die
De oude schoenen van Ella zijn niet mooi meer. Ze mag nieuwe. En ze weet al welke zse wil. Die Ella krijgt haar nieuwe schoenen. Maar zijn ze niet een beetje... »
 
 
 
 
 

De weg naar Voorgoed
De weg naar Voorgoed
Dit is het nog lang niet afgelopen verhaal 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?' In deze trilogie gebeurt alles wat Harrie Geelen in de tv-seri... »
 
 
 
 
 

Don Giovanni (groot)
Don Giovanni (groot)
Het is meneer Douwe, een tuinder uit Haarlem, eindelijk gelukt om een zwarte tulp te kweken en iedereen wil zo'n tulp wel hebben. Don Giovanni komt zelfs hel... »
 
 
 
 
 

Het boek van Jan
Het boek van Jan
 »
 
 
 
 
 

Imme enz.
Imme enz.
 »
 
 
 
 
 

De toverfluit
De toverfluit
Met liedteksten van Harry Geelen, illustraties van Karst-Janneke Rogaar en een inleiding van Jan Paul Schutten<br/><br/>De toverfluit is de fluit die prins T... »
 
 
 
 
 

Voorgoed weg
Voorgoed weg
Er is goed. Er is kwaad. En er is erger. Dat weet iedere prins.In Voorgoed weg, het tweede en derde deel van de trilogieKunt u mij de weg naar Hamelen vertel... »