Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Keine zweite Chance
Keine zweite Chance
Keine zweite Chance »
 
 
 
 
 

Vals spel
Vals spel
<p>Imago en talent kunnen je rijk maken, maar maken ze je ook onschendbaar? Sportmakelaar Myron Bolitar staat op het punt een grote slag te slaan. Maar als z... »
 
 
 
 
 

Vals spel
Vals spel
<p>Bijna 2 miljoen exemplaren van Cobens werk verkocht in Nederland en Vlaanderen</p><p>Imago en talent kunnen je rijk maken, maar maken ze je ook onschendba... »
 
 
 
 
 

Genezing
Genezing
<p>Drie aidsonderzoekers staan op het punt een baanbrekend middel op de markt te brengen. Dan overlijdt een van hen onverwacht. Het lijkt zelfmoord, maar tel... »
 
 
 
 
 

Zes jaar
Zes jaar
 »
 
 
 
 
 

Just One Look
Just One Look
Grace Lawson discovers a photo from at least 20 years ago with a man in it wholooks like her husband Jack. When Jack disappears with the photo Grace mustsave... »
 
 
 
 
 

Verzoeking
Verzoeking
<p>Tijdens haar spraakmakende tv-programma <em>Op heterdaad</em> ontmaskert Wendy Tynes de meest meedogenloze criminelen. Jeugdwerker Dan Mercer is de kroon ... »
 
 
 
 
 

Vals spel
Vals spel
<p>In Vals spel introduceert Harlan Coben zijn beroemde personage Myron Bolitar: de heetgebakerde sportagent met een hart van goud en vol onvoorspelbare, bri... »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
dwarsligger 489 Harlan Coben Ik mis je<br/><br/>Hoewel NYPD-detective Kat Mahon praktisch getrouwd is met haar werk, wil ze internetdating toch een keer een ... »
 
 
 
 
 

Zes jaar
Zes jaar
 »