Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De weg naar liefde
De weg naar liefde
De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen t... »
 
 
 
 
 

Troostboek
Troostboek
Hans Stolp voegt met dit Troostboek een pareltje toe aan zijn uitgebreide oeuvre. We zoeken allemaal wel eens naar woorden van kracht, bemoediging, troost of... »
 
 
 
 
 

Het gebed
Het gebed
In moeilijke tijden roepen we allemaal weleens ‘iets’ of ‘iemand’ aan om ons te helpen. Of je nu in God gelooft of niet, het is een manier om je mind... »
 
 
 
 
 

Stervensbegeleiding in een nieuwe tijd
Stervensbegeleiding in een nieuwe tijd
De dood is niet alleen het einde van het lichaam, het is ook de geboorte van onze geest. Stervensbegeleiding moet dus ook geboortebegeleiding zijn.Hoe kun je... »
 
 
 
 
 

Waar haal je het vandaan?
Waar haal je het vandaan?
Hans, waar haal je het vandaan?’ Die vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden, omdat mijn inzichten het gevolg zijn van het groeiproces dat ik in dit l... »
 
 
 
 
 

Als een engel je komt helpen
Als een engel je komt helpen
Bijzondere ervaringen van mensen die hulp van een engel ontvingen.Veel mensen in onze tijd doen ervaringen met een engel op. Soms worden ze op een heel bijzo... »
 
 
 
 
 

Waarom wij naar de aarde kwamen
Waarom wij naar de aarde kwamen
<p>In Waarom wij naar de aarde kwamen geeft Hans Stolp eenvoudige antwoorden op moeilijke (levens)vragen die kinderen stellen. Vragen als: waarom zijn wij ei... »
 
 
 
 
 

De grote aartsengel Michaël
De grote aartsengel Michaël
<p>We leven in de tijd van de grote aartsengel Michaël. Met hem zijn onvoorstelbaar grootse geheimen verbonden die in dit boek op een heldere manier worden ... »
 
 
 
 
 

Jezus de Meester
Jezus de Meester
Toen Jezus gedoopt werd daalde de grote goddelijke Geest vanuit de hemel op hem neer en vervulde hem. Vanaf dat moment zag je de liefde in zijn ogen en hoord... »