Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Peter van Eerdenburg
Peter van Eerdenburg
Een uitgelezen selectie spannende en lachwekkende verhalen en in elk geval: zeer de moeite waard!Zeven nieuwe torpedojagers varen zich tot schroot,Tussen ach... »
 
 
 
 
 

Wensvogels
Wensvogels
Al meer dan 20 jaar bazuin ik rond dat ik 450 lievelingsvogels heb. Poging tot humor. Maar het is waar: ik kan niet kiezen tussen kneu of staartmees, tussen ... »
 
 
 
 
 

Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels is al 33 1/3 jaar het populairste natuur- en radioprogramma van de VARA op radio 1.Iedere zondagochtend tussen 8 en 10 uur luisteren een half m... »
 
 
 
 
 

Licht uit!
Licht uit!
1. De donkere kamer deel 2 »
 
 
 
 
 

Donkere dagen -2
Donkere dagen -2
Zit je er even doorheen, zie je het niet meer zitten, loop je rond met moordgevoelens? Bedenk dat het altijd erger kan. Lees Dorrestijn. »
 
 
 
 
 

Goeienavond Toos
Goeienavond Toos
<i>Wat heeft eenzaamheid om ’t lijf
Vergeleken bij een chagrijnig wijf?
Zo’n wijf dat klaagt en zeikt en zeurt
Ook als er iets leuks gebeurt</><... »
 
 
 
 
 

T is ook nooit goed
T is ook nooit goed
 »
 
 
 
 
 

Zelfportret of een poging tot genie (10 exx)
Zelfportret of een poging tot genie (10 exx)
Hondsgrappig is die man. 'Ik moest een schaap een tongzoen geven / 't Bleek een hele ouwe ooi / Ze keek me aan met gele ogen / In haar schaapskop lang niet m... »
 
 
 
 
 

Eltjo Herder leest
Eltjo Herder leest
Wie Hans Dorrestijns verhalen kent, weet vaak niet of het lachen wordt of huilen; enfin, tobben dus, zoals het leven is.Het zomerkamp,In de branding,Jansen e... »