Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Start
Start
 »
 
 
 
 
 

Actie
Actie
avi 6. Het Kompas. »
 
 
 
 
 

Lef
Lef
Lef »
 
 
 
 
 

Schuld!
Schuld!
Mijn vader is daar binnen... fluistert Michiel. Jouw vader? Daar? In The Chance? Michiel knikt. Ik ben hem gevolgd vanaf zijn werk. Ingrid schudt in opperste... »
 
 
 
 
 

Bruggers
Bruggers
Bruggers »
 
 
 
 
 

Stress in groep 6
Stress in groep 6
Met een bang gevoel loopt Marlies naar de kast. Maar... dit kan toch niet? Dit is verschrikkelijk Kapot...alles kapot Vanaf 9 jaarMet een bang gevoel loopt M... »
 
 
 
 
 

Luuk2day.nl
Luuk2day.nl
groep 8 is het een gezellige boel. De meester kondigt aan dat<br/>hij vijftig jaar wordt. Bram en zijn vrienden (personages uit het<br/>boek Te gek!) besluit... »
 
 
 
 
 

Verdacht!
Verdacht!
Daar komt hij weer fluistert Linda. Als hij nou maar in onze wagon stapt hoopt Carolien. Anders gaan wij toch gewoon verzitten Linda en Carolien zijn toch we... »
 
 
 
 
 

Lawaaisaus
Lawaaisaus
Voortdurend zitten de leerlingen van De Troubadour en de Willem van Oranjeschool elkaar dwars. Het wordt steeds erger zelfs de politie moet er aan te pas kom... »
 
 
 
 
 

Te gek!
Te gek!
Groep 8 krijgt een nieuwe klasgenoot: Marcel. De meiden vinden hem fantastisch. Hij is sportief, slim en ziet er leuk uit. Maar Bram en Rachim kunnen het nie... »