Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schuld!
Schuld!
Mijn vader is daar binnen... fluistert Michiel. Jouw vader? Daar? In The Chance? Michiel knikt. Ik ben hem gevolgd vanaf zijn werk. Ingrid schudt in opperste... »
 
 
 
 
 

Actie
Actie
avi 6. Het Kompas. »
 
 
 
 
 

Stress in groep 6
Stress in groep 6
Met een bang gevoel loopt Marlies naar de kast. Maar... dit kan toch niet? Dit is verschrikkelijk Kapot...alles kapot Vanaf 9 jaarMet een bang gevoel loopt M... »
 
 
 
 
 

Lef
Lef
Lef »
 
 
 
 
 

Verdacht!
Verdacht!
Daar komt hij weer fluistert Linda. Als hij nou maar in onze wagon stapt hoopt Carolien. Anders gaan wij toch gewoon verzitten Linda en Carolien zijn toch we... »
 
 
 
 
 

Bruggers
Bruggers
Bruggers »
 
 
 
 
 

Verward
Verward
Het is bij Vincent thuis niet altijd gezellig. Zijn moeder ligt meestal op bed en kan niet voor het gezin zorgen. Vincent schaamt zich voor de situatie en du... »
 
 
 
 
 

Luuk2day.nl
Luuk2day.nl
groep 8 is het een gezellige boel. De meester kondigt aan dat<br/>hij vijftig jaar wordt. Bram en zijn vrienden (personages uit het<br/>boek Te gek!) besluit... »
 
 
 
 
 

Lawaaisaus
Lawaaisaus
Voortdurend zitten de leerlingen van De Troubadour en de Willem van Oranjeschool elkaar dwars. Het wordt steeds erger zelfs de politie moet er aan te pas kom... »
 
 
 
 
 

Apart
Apart
Lisa...' Fleur kijkt even achterom. Niemand die meer op haar let. Brigit is in net gras gaan liggen, de jongens zijn nog druk bezig met het tennisballetje. '... »