Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn mooiste droompaarden
Mijn mooiste droompaarden
Wat zijn paarden toch leuk! Emma kan er geen genoeg van krijgen. En het allerleukste is: als ze naar een beeldje van een paard kijkt, kan ze daarmee naar een... »
 
 
 
 
 

Het superdikke ponyboek
Het superdikke ponyboek
Manege de Zonnehoeve is een van de meest succesvolle paarden-series in Nederland en België. Gertrud Jetten weet precies de juiste snaar te raken door te sch... »
 
 
 
 
 

Het eigenwijze veulen
Het eigenwijze veulen
Op de Zonnehoeve wordt een veulentje geboren...Ieder boek in de serie Manege de Zonnehoeve gaat over een andere pony en vertelt het verhaal vanuit die pony z... »
 
 
 
 
 

Een pony met pit
Een pony met pit
Een lekker toegankelijk leesboek, full colour geïllustreerd met bovendien een paardenbedeltje aan een leeslint, en dat alles voor slechts € 9,95!Op de Zonn... »
 
 
 
 
 

Het allerliefste veulen
Het allerliefste veulen
Alle paardendromen komen uit in deze serie van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart beeldjes van paarden. Als ze naar die beeldjes kijkt, gebeurt er... »
 
 
 
 
 

De superpony
De superpony
De superpony is alweer het tiende deel in de serie over Manege de Zonnehoeve! In elk boek wordt het verhaal vanuit een andere pony verteld. Dit keer gaat het... »
 
 
 
 
 

Droompaarden. Het allerliefste veulen DYSLEXIE
Droompaarden. Het allerliefste veulen DYSLEXIE
DYSLEXIE editie<br/><br/>Alle paardendromen komen uit in deze serie van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart beeldjes van paarden. Als ze naar die b... »
 
 
 
 
 

Mijn eigen droompaard
Mijn eigen droompaard
Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het l... »
 
 
 
 
 

piep de roek
piep de roek
Door de wind wordt Piep de roek zo uit zijn nest gewaaid. Hij is nog te klein om terug te vliegen. Saar de kat vindt Piep wel een lekker hapje. Gelukkig houd... »