Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Help, waar is mijn pony?!
Help, waar is mijn pony?!
De ­mensenwereld ­bekeken door ­pony-ogenSalsa is best tevreden met haar leven als pony. Alleen is ze wel eens een beetje jaloers als Lottie leuke dingen ... »
 
 
 
 
 

Manege de Zonnehoeve; 3 leuke boeken in een!
Manege de Zonnehoeve; 3 leuke boeken in een!
Manege de Zonnehoeve is vanaf het begin een succesvolle serie. Gertrud Jetten weet precies de juiste snaar bij paardenmeisjes te raken door te schrijven vanu... »
 
 
 
 
 

De snelle pony
De snelle pony
In de razend populaire serie over Manege de Zonnehoeve gaat elk boek over een andere pony. In dit nieuwste deel lezen we het verhaal van Kareltje. Hij wil do... »
 
 
 
 
 

De grappige pony
De grappige pony
De bonte pony Javi geniet ontzettend van zijn shows met Pablo de clown. Hij schrikt dan ook enorm als Pablo aankondigt dat hij ermee wil stoppen. Bovendien h... »
 
 
 
 
 

Boe! en Jip de mus
Boe! en Jip de mus
Dit omkeerboek is perfect voor de beginnende lezer die dol is op grappige dieren. In Boe! wordt de rust van koeien Pien en Aaf verstoord als twee nare mannen... »
 
 
 
 
 

Magie op de manege
Magie op de manege
Wat zijn paarden toch leuk! Emma kan er geen genoeg van krijgen. En hetallerleukste is: als ze naar een beeldje van een paard kijkt, kan ze daarmeenaar een a... »
 
 
 
 
 

Het allerliefste veulen
Het allerliefste veulen
Alle paardendromen komen uit in deze serie van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart beeldjes van paarden. Als ze naar die beeldjes kijkt, gebeurt er... »
 
 
 
 
 

Boe!
Boe!
Ongelooflijk grappig verhaal over koeien en verwaande golfers.Pien en Aaf genieten van de rust in hun wei. Tot er luid lawaai opklinkt. Het zijn die twee nar... »
 
 
 
 
 

Een vriend voor het leven
Een vriend voor het leven
lweer het zevende deel in dé paardenserie om bij weg te dromen! Emma beleeft de mooiste paardenavonturen doordat zij via speel-goedbeeldjes naar de wereld v... »