Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vogels in de lage landen
Vogels in de lage landen
<p><em>Vogels in de Lage Landen</em> is een nieuw, fraai en handzaam boek met uiteraard alle kenmerken, geluiden en leefomstandigheden van de verschillende v... »
 
 
 
 
 

Finland
Finland
<p>Ontdek Finland op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken Helsinki, Rovaniemi, Turku, prachtige meren en meer. Bezoek hoofdstad Helsinki en verwond... »
 
 
 
 
 

Zweden
Zweden
 »
 
 
 
 
 

Finland
Finland
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Finland is een land van tegenstellin... »
 
 
 
 
 

Ijsland
Ijsland
ANWB Extra reisgids IJsland Beleef IJsland met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra IJsland!De ongerepte natuur is voor veel toeristen dé reden om naa... »
 
 
 
 
 

Denemarken
Denemarken
ANWB Actief is de reisgids voor de actieve vakantieganger.<br/><br/>De gids is bedoeld voor reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke een aa... »
 
 
 
 
 

Zweden
Zweden
De ANWB Reisgidsenserie van het eerste uur. Met veel aandacht voor cultuur en natuur, met uitvoerige plaats- en streekbeschrijvingen en uitgebreide achtergro... »
 
 
 
 
 

Zweden actief
Zweden actief
Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.ANWB Actief is dé reisgids voor ac... »
 
 
 
 
 

De mooiste vogelkijkgebieden van Nederland en Vlaanderen
De mooiste vogelkijkgebieden van Nederland en Vlaanderen
<p>Wie van vogels houdt en er graag op uittrekt, vindt in ‘De mooiste vogelkijkgebieden van Nederland en België’ van doorgewinterde vogelaar Ger Meester... »
 
 
 
 
 

Extra IJsland
Extra IJsland
ANWB Extra reisgids IJslandBeleef IJsland met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra IJsland! De ongerepte natuur is voor veel toeristen dé reden om naa... »