Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vuurvliegjes
Vuurvliegjes
<p>Gayle Forman, voormalig journalist en wereldreiziger, schreef verschillende boeken voor jongeren. <i>Vuurvliegjes </i>was haar debuut, opgevolgd door het ... »
 
 
 
 
 

If I Stay
If I Stay
A Novel of the Dresden Files »
 
 
 
 
 

Waar ik ga
Waar ik ga
Op het moment dat Freya haar stem verliest tijdens het opnemen van haar debuutalbum, wil Harun weglopen met de jongen van wie hij houdt en komt Nathaniel na ... »
 
 
 
 
 

Als ik blijf
Als ik blijf
<p><i>Een hartverscheurend mooi verhaal over liefde en verlies, en de moed om de juiste beslissing te nemen wanneer je leven letterlijk in je eigen handen li... »
 
 
 
 
 

Als ik blijf
Als ik blijf
<p>DE NEW YORK TIMES-BESTSELLER VAN GAYLE FORMAN NU OOK EEN BIOSCOOPFILM</p><p>Een schitterend verhaal over liefde en verlies, en de moed om de juiste beslis... »
 
 
 
 
 

Haar dag
Haar dag
<p><i>Om iets te vinden, moet je eerst verdwalen.</i></p><p>Het leven van Allyson is als haar koffer: strak gepland, precies gepakt en tot in de puntjes geor... »
 
 
 
 
 

Wenn ich bleibe
Wenn ich bleibe
Wenn ich bleibe »
 
 
 
 
 

Just One Day
Just One Day
 »
 
 
 
 
 

Hier was ik
Hier was ik
Deze YA-roman volgt Cody Reynolds in de maanden na de onverwachte zelfmoord van haar beste vriendin Meg. Waarom heeft Meg haar niet gewaarschuwd? Cody ontdek... »