Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Kameleon vindt de schat
De Kameleon vindt de schat
Met hun boot de Kameleon maken Hielke en Sietse altijd wat mee. Als ze op een dag aan het varen zijn knallen ze tegen iets hards en scherps aan. Ze kunnen ni... »
 
 
 
 
 

Het grote Kluitman griezelboek
Het grote Kluitman griezelboek
Gruwelijk griezelig verhalenboek door de beste kinderboekenschrijversGriezel jij ook graag lekker weg bij een spannend boek of verhaal? Goed nieuws! Met Het ... »
 
 
 
 
 

Goud op Aruba
Goud op Aruba
DYSLEXIE edititeKoen Kampioen gaat naar Aruba! Hij en Niels mogen daar meedoen aan een internationaal jeugdtoernooi. De vrienden komen in een gastgezin terec... »
 
 
 
 
 

Professor S. en de gestolen breinbril
Professor S. en de gestolen breinbril
Nadat Brian en Zhé weer veilig zijn teruggekeerd uit Breinstein, komt er een nieuwe jongen bij hen in de klas. Tycho kan supergoed tennissen en zit door een... »
 
 
 
 
 

Samen sterk
Samen sterk
Trainer Broekie gaat op werkweek met school en daarom krijgen Koen en zijn teamgenoten twee invaltrainers. Daniël en Pablo leren de spelers van FC Top vette... »
 
 
 
 
 

Nieuw talent
Nieuw talent
De populairste voetbalboekenserie voor de jeugd!Met een voorwoord van een bekende voetballerDe talentvolle keeper uit Koens team is gevraagd door een Engelse... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen op tv
Koen Kampioen op tv
Koen Kampioen wordt nog beroemder!Ter gelegenheid van het 56-jarig bestaan van FC Top wordt er een tweedaags toernooi georganiseerd. Er zijn veel bijzondere ... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen
Koen Kampioen
 »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen is een held
Koen Kampioen is een held
Koen Kampioen: de leukste voetballer in jeugdboekenland!<br/><br/>Op AVI M5 niveau<br/><br/>Al meer dan een half miljoen boeken verkocht!<br/><br/>Koen ziet ... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen Gescout!
Koen Kampioen Gescout!
* Eerste deel van een nieuwe Koen Kampioenserie (9+), voor voetballiefhebbers van 9 jaar en ouder!Stark is de favoriete profclub van Koen. Elke thuiswedstrij... »