Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slapend rijk
Slapend rijk
De bundel Slapend rijk zit vol mensen die niets bijzonders doen, behalve in de smaak proberen te vallen, ergens aan proberen te wennen of iemand beminnen ter... »
 
 
 
 
 

De golf
De golf
Bruno en Loes, schrijver en academica, kochten enkele jaren geleden een varend woonschip met het oog op de zeespiegelstijging. Ze kregen er een zoontje, Oliv... »
 
 
 
 
 

Zondig in Zeeland
Zondig in Zeeland
Het overbekende Ons bin zuunig van de margarinereclame als typering van de Zeeuw krijgt een opvolger. Vanaf nu wordt dat de schuldbelijdenis Ons bin zondig. ... »
 
 
 
 
 

X&Y
X&Y
In de marge van het wereldnieuws proberen gewone mensen, X&Y, indruk op elkaar te maken, iets netjes op te lossen of wanhopig hun hachje te redden. In 35 pie... »
 
 
 
 
 

Hoor nu mijn stem
Hoor nu mijn stem
Ina verloor op driejarige leeftijd haar ouders en groeit op bij haar opa en zijn twee ongetrouwde zussen Ma en Sjaan. Deze ‘familie’ bewandelt de oude pa... »
 
 
 
 
 

Mijn Bijbel
Mijn Bijbel
‘Van de Bijbel weet ik wat die voor mij niet meer is: een boek waarin God direct tot mij spreekt. Maar wat is de Bijbel nog wel? Wat vertelt het boek me ov... »
 
 
 
 
 

Regieaanwijzingen voor de liefde
Regieaanwijzingen voor de liefde
Geliefden Hanna en Loek besluiten samen een scenario te schrijven. Een liefdesverhaal moet het worden, de personages moeten elkaar krijgen. Maar niet op een ... »
 
 
 
 
 

X&Y
X&Y
In de marge van het wereldnieuws proberen gewone mensen, X&Y, indruk op elkaar te maken, iets netjes op te lossen of wanhopig hun hachje te redden. In 33 pie... »
 
 
 
 
 

Ons dorp en de zee
Ons dorp en de zee
 »