Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Petrus
Petrus
Petrus was Jezus’ meest vooraanstaande leerling, maar wat weten we van hem? Fik Meijer gaat op zoek. Hij volgt Petrus in de Evangeliën en De handelingen v... »
 
 
 
 
 

Paarden, zwaarden en rare baarden
Paarden, zwaarden en rare baarden
Ben je een sportliefhebber? Dan vind je hier alles wat je zoekt! Interviews met de grootste atleten, het laatste sportnieuws uit Olympia en het Circus Maximu... »
 
 
 
 
 

Kaiser sterben nicht im Bett
Kaiser sterben nicht im Bett
Die Etwas Andere Geschichte Der RÖMischen Kaiserzeit »
 
 
 
 
 

Vreemd volk
Vreemd volk
De woorden integratie, discriminatie, xenofobie, allochtonen en autochtonen vullen bijna dagelijks de kranten. Dat het Griekse en Romeinse woorden zijn die v... »
 
 
 
 
 

Gladiators
Gladiators
History'S Most Deadly Sport »
 
 
 
 
 

De vele gezichten van Sicilië
De vele gezichten van Sicilië
Door zijn strategische ligging heeft Sicilië altijd een magnetische aantrekkingskracht uitgeoefend. In De vele gezichten van Sicilië beschrijft Fik Meijer ... »
 
 
 
 
 

Macht zonder grenzen
Macht zonder grenzen
Fik Meijer vertelt het meeslepende verhaal van Romes opgang naar de macht, de bloei van het rijk en de neergang ervan. We lezen alles over preventief en agre... »
 
 
 
 
 

De Middellandse Zee
De Middellandse Zee
Fik Meijer, de populairste classicus van Nederland, vertelt voor het eerst zijn eigen verhaal. Hij schrijft zeer aanstekelijk over zijn liefde voor de raadse... »