Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Na de quarantaine
Na de quarantaine
Nu de eerste piek van de coronacrisis achter de rug is, kijken we aan tegen een ravage. Alles lijkt ontwricht. Levens gingen verloren, ons doen en laten werd... »
 
 
 
 
 

Cursusdeel biologie
Cursusdeel biologie
 »
 
 
 
 
 

Pluche
Pluche
Pluche is de persoonlijke en openhartige autobiografie van Femke Halsema over haar jaren in de landelijke politiek. Twaalfenhalf jaar zat Halsema voor GroenL... »
 
 
 
 
 

Zoeken naar vrijheid
Zoeken naar vrijheid
Femke Halsema (1966), Kamerlid voor GroenLinks sinds 1998, werd in 2002 fractievoorzitter en politiek leider van haar partij. Sindsdien domineerde zij het de... »
 
 
 
 
 

Pluche
Pluche
‘Pluche’ is de persoonlijke en openhartige autobiografie van Femke Halsema over haar jaren in de landelijke politiek. Twaalfenhalf jaar zat Halsema voor ... »
 
 
 
 
 

David en Goliath 2.0
David en Goliath 2.0
 »
 
 
 
 
 

Pluche
Pluche
Pluche is de persoonlijke en openhartige autobiografie van Femke Halsema over haar jaren in de landelijke politiek. Van haar hand verschenen eerder de boeken... »
 
 
 
 
 

De grote kloof
De grote kloof
De grote kloof<br/>Nederland in tijden van politieke verwarring<br/><br/>Na de dood van Fortuyn is het een komen en gaan van nieuwe partijen en bewegingen. D... »