Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Contact!
Contact!
 »
 
 
 
 
 

De kukelkipjes en de zandbak
De kukelkipjes en de zandbak
De haantjes Nie en Ya vervelen zich.Nie heeft van de gaai gehoord dat er een zandbak in de buurt is.Ze gaan op pad met Rooie, de kat.Langs de molen, de kerk ... »
 
 
 
 
 

Confrontatie!
Confrontatie!
 »
 
 
 
 
 

Boekplanner
Boekplanner
Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij kijken. Het is niet iets dat je even tussendoor doet. De blauwdruk van je boek maken, schrijven en hersch... »
 
 
 
 
 

Het geheime ingredient
Het geheime ingredient
De zus van Floortje is ziek! De dokter zoekt in zijn dikke rode boek naar het geheime ingrediĆ«nt, nodig om haar beter te maken. Floortje gaat het halen en k... »
 
 
 
 
 

Zingen is gaaf
Zingen is gaaf
Zingen is leuk, ontspannen en fijn.Dat weten de katten Loesje en Snoesje maar al te goed.In dit boek laten ze zien waarom zij er zo dol op zijn.Steeds meer d... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
Jamil en Jamila wonen al enige tijd in een vluchtelingenkamp in SyriĆ«.Net als heel veel andere kinderen moesten ze vluchten vanwege de oorlog.Ze leren elkaa... »
 
 
 
 
 

Dorp in het donker
Dorp in het donker
 »
 
 
 
 
 

De Droomvallei
De Droomvallei
Dit voorleesinkleurboek is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar ongeveer. Het meditatieve avonturenverhaal neemt de kinderen mee naar de ... »