Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Contact!
Contact!
Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Em... »
 
 
 
 
 

Windkracht 15
Windkracht 15
Tijdens een verblijf op Texel schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen o... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
Jamil en Jamila wonen al enige tijd in een vluchtelingenkamp in Syrië.Net als heel veel andere kinderen moesten ze vluchten vanwege de oorlog.Ze leren elkaa... »
 
 
 
 
 

Carrousel
Carrousel
Carrousel – deel vijf in de C-serieNa de scheiding van Mel en Sven is Mel succesvol als fotograaf en Sven heeft een drukke baan als leidinggevende. Voor be... »
 
 
 
 
 

De koningin met groen haar
De koningin met groen haar
Bij het ontbijt lezen de katten Pebles en Pipi in de krant dat de koningin plotseling groen haar heeft gekregen.Het hele land is in rep en roer.De keizer van... »
 
 
 
 
 

De Droomvallei
De Droomvallei
Dit voorleesinkleurboek is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar ongeveer. Het meditatieve avonturenverhaal neemt de kinderen mee naar de ... »
 
 
 
 
 

Paal 15
Paal 15
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen... »
 
 
 
 
 

Zorg dat jouw boek er wél komt
Zorg dat jouw boek er wél komt
Jolanda Pikkaart en Esther van der Ham hebben dit boek gemaakt om schrijvers te helpen. Ze weten hoe lastig het traject is om tot een boek te komen. Ze hebbe... »
 
 
 
 
 

De Droomvallei, Het bezoek van de gouden vogel
De Droomvallei, Het bezoek van de gouden vogel
De Droomvallei, het bezoek van de Gouden Vogel.<br/>Dit boek gaat op een lichtvoetige wijze over samenwerken, troosten en de natuur, de huizen van dieren. En... »