Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het kippenboek
Het kippenboek
 »
 
 
 
 
 

Het geheime ingredient
Het geheime ingredient
De zus van Floortje is ziek! De dokter zoekt in zijn dikke rode boek naar het geheime ingrediĆ«nt, nodig om haar beter te maken. Floortje gaat het halen en k... »
 
 
 
 
 

Dorp in het donker
Dorp in het donker
 »
 
 
 
 
 

Censuur
Censuur
Lisa werkt als journaliste voor een plaatselijke krant. Als ze een kritisch stuk over een hoteleigenaar schrijft, wordt ze bedreigd. Ze besluit onder te duik... »
 
 
 
 
 

Contact!
Contact!
Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Em... »
 
 
 
 
 

De Droomvallei
De Droomvallei
Dit voorleesinkleurboek is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar ongeveer. Het meditatieve avonturenverhaal neemt de kinderen mee naar de ... »
 
 
 
 
 

Aangespoelde verhalen
Aangespoelde verhalen
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van dewaddeneilanden. Het levert een bundel verhalen ... »
 
 
 
 
 

Boekplanner met boek
Boekplanner met boek
Een boek schrijven is een gigantisch project. Niet voor niets zien veel schrijvers er als een berg tegenop. Of ze hangen hun pen aan de wilgen omdat ze volko... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
Jamil en Jamila wonen al enige tijd in een vluchtelingenkamp in SyriĆ«.Net als heel veel andere kinderen moesten ze vluchten vanwege de oorlog.Ze leren elkaa... »