Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mama Tandoori
Mama Tandoori
Zijn vader is er zeker van: het wordt een meisje. De geboortekaartjes voor Eva van der Kwast liggen al bij de drukker. Als Ernest in 1981 in het hospitaal va... »
 
 
 
 
 

De familie Lazuriet
De familie Lazuriet
De familie Lazuriet is de allerrijkste familie van de wereld, maar ze stinken wel een beetje. De kinderen James en Victoria krijgen alles wat ze willen. Een ... »
 
 
 
 
 

Stand-in
Stand-in
Wat heb je aan kwaliteit als je er als een gebakken peertje uitziet?
Voormalig rozenverkoper en handelaar in grote-maten-vrouwenmode Andreas Mahlknecht wordt... »
 
 
 
 
 

Olympiers
Olympiers
 »
 
 
 
 
 

Ilyas
Ilyas
Er is een nieuwe Rembrandt ontdekt, een portret van een onbekendejongeman. Conservator Peter Lindke is het niet eens metde toeschrijving en wordt ontslagen n... »
 
 
 
 
 

De ijsmakers
De ijsmakers
Vijf generaties ijsmakers geven hun geheimen aan elkaar door, maar ook de plicht om het familiebedrijf over te nemen. Giovanni Talamini besluit met deze trad... »
 
 
 
 
 

Vogels huilen niet
Vogels huilen niet
Vogelopvang Vogelklas Karel Schot verzorgt zieke, gewonde en jonge vogels die in Rotterdam en omgeving worden gevonden. Jaarlijks vangen ze ongeveer 7.000 vo... »
 
 
 
 
 

Het groot kerstverhalenboek
Het groot kerstverhalenboek
<i>Het groot kerstverhalenboek</i> is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerstĀ­ ... »
 
 
 
 
 

Jouw toekomst is mijn toekomst
Jouw toekomst is mijn toekomst
Het had weinig gescheeld of Ernest van der Kwast had het ware verhaal van het leven van zijn moeder nooit gehoord. Het besef dat een verhaal zomaar kan oplos... »