Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dikke Freddy forever
Dikke Freddy forever
De onverbeterlijke brievenschrijver met het gouden hartSommige personages verdienen het eeuwige leven. Die logica bekruipt ons als lezer of toeschouwer wanne... »
 
 
 
 
 

Trots
Trots
'Trots verwijst naar datgene wat ieder mens, ook de meest kwetsbare, als laatste houvast heeft en wat voor de sociaal werker altijd weer een aanknopingspunt ... »
 
 
 
 
 

Miranda van frituur Miranda
Miranda van frituur Miranda
'Miranda van Frituur Miranda. Overdag was ze zo zot als een achterdeur en 's avonds en 's nachts zo heet als een gloeiende koolstoof.' Miranda van Frituur Mi... »
 
 
 
 
 

Brandlucht
Brandlucht
Elly, het enige kind van een Belgische vader en een Nederlandse moeder, is door het slechte huwelijk van haar ouders beschadigd. Als volwassene heeft ze zel... »
 
 
 
 
 

Zondag dus
Zondag dus
Iedereen heeft recht op sterke verhalen. Ook minder geoefende lezers. Daarom maakten Wablieft en het Lezerscollectief deze bundel. Hierin staan acht kortverh... »
 
 
 
 
 

Oog in oog
Oog in oog
<p>Op MoMeNT22 exposeert Cindy zes houtskooltekeningen uit haar reeks <em>Eye to Eye</em>. Zes tekeningen van evenveel schedels op groot formaat. Een zevende... »
 
 
 
 
 

Winnen
Winnen
Wablieft. Winnen vertelt het verhaal van Johan. Zijn vader won één keer de koers... »
 
 
 
 
 

Hoogachtend, dikke Freddy
Hoogachtend, dikke Freddy
Frederik De Meester, alias Dikke Freddy, leeft aan de zelfkant. Hij fulmineert, reclameert, corrigeert en filosofeert in brieven aan 'de leiders van dit land... »
 
 
 
 
 

Winnen
Winnen
De vader van Johan won één keer de koers in het dorp. Kort daarna vertrok hij. Nu is Johan volwassen en heeft hij een vrouw en een zoontje. Hij is gelukkig... »
 
 
 
 
 

Langs moederszijde
Langs moederszijde
Anastasia De novelle Anastasia is het verhaal van een cruciale gebeurtenis in het leven van Jaak Van Riel een ver familielid die begin 20ste eeuw overleed. A... »